Vet du om att du kan följa de senaste nyheterna, recepten, tipsen mm från Forever Living Products Scandinavia via mynewsdesk.com?

Klicka här för att komma vidare till den sidan, kom gärna tillbaka till denna sida efteråt!

ALOE VERA

Aloe Vera – denna mjukgörande, fuktgivande och lugnande växt. Flitigt använd i en rad olika hud- och hårvårdsprodukter. Dessutom dricks den som kosttillskott av miljoner människor världen över. Det är svårt att inte älska produkter med denna kraftfulla planta.

Det finns över 400 arter Aloe vera i världen, men bara en får användas i Forever Livings produkter - Aloe Barbadensis Miller. Det är denna suckulenta växt – med sina gröna, knubbiga blad – som utnyttjats för sina fantastiska egenskaper i över tusentals år. Redan de gamla grekerna insåg vilken kraft som fanns att hämta här. Aloe Barbadensis Miller är en subtropisk planta som klarar att lagra mycket vatten. I dess blad finns en trögflytande gelé som förutom vatten innehåller en unik blandning av ämnen. Denna värdefulla Aloe vera gelé är sedan starten 1978 basen för Forever Livings produkter.

Forever Living har verksamhet i mer än 160 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Våra produkter bygger på stabiliserad innergelé av plantan. Genom att vi noggrant kontrollerar hela produktionsprocessen, från planta till färdig produkt, kan vi garantera att vår Aloe vera håller allra högsta kvalitet. Den höga och jämna kvaliteten har gett oss det prestigefyllda certifikatet IASC’s* Seal of Approval – och gjort Forever Living marknadsledande i världen på Aloe vera.

*The International Aloe Science Council

Aloe vera-produkter av högsta kvalitet kräver råvaror av samma kaliber. 

Forever Living kontrollerar hela processen från planta, till produkt, till dig. Allt för att kunna garantera dig högsta kvalitet. Vi börjar från grunden med bördiga jordar som ger god växtkraft och mycket näring till plantorna i ett klimat med över 2 000 soltimmar per år. Varje planta tas som ett rotskott från ett moget exemplar. När plantan är ungefär tre år skärs de mogna bladen av för hand och transporteras vidare för att renas och stabiliseras. Att processen är snabb är oerhört viktigt för att råvaran ska hålla sig fräsch. 

Endast den finaste innergelén används från Aloe vera-bladen. För att inte utarma jorden praktiseras växelbruk.


Allt på Forever Living kretsar kring Aloe vera. Det avspeglas inte minst i kunskapen om växten och det breda utbudet av Aloe vera-produkter. Produkter som älskas av oändligt många och marknadsförs av Forever Livings återförsäljare i drygt 160 länder.
Det finns en anledning till att vi kallas för 

The Aloe Vera Company 

på många sociala medier finner man dessutom hashtagen foreverproud i samband med våra fantastiska produkter eller sättet vi arbetar på.

Aloe Vera har varit en människas bästa vän i evigheter.

I nästan alla hörn av världen finns berättelser om denna vackra växt och dess fördelar.

Det kanske mest fantastiska är hur den grekiska filosofen Aristoteles övertygade Alexander den Store att ta över ön Socotra specifikt för att få besittning av de dyrbara Aloe-lundarna.

Vad säger du om det?


Vill du veta mer om företaget Forever och sättet att se på miljö och välgörenhet? 

Klicka här för att komma till företagets sida.