I mitten av 1980-talet bodde jag i USA och kom i kontakt med Forevers fantastiska produkter,när jag flyttade hem till Sverige igen så fanns de inte här så jag köpte när helst jag var ute och reste.Men så kom företaget äntligen till Skandinavien 1998 (det startade redan 1978 i Arizona, USA), och jag kunde återigen vara en nöjd kund! 😊 

Åren gick, många produkter konsumerades av mig och familjen, tills en dag då en vän sa ”- Köp av dig själv! Du använder redan alla produkter, bättre att köpa in dem till inköpspris!” Sagt och gjort, jag registrerade mig som FBO (Forever Business Owner) och köpte in produkter till oss i familjen till inköpspris istället för fullt kundpris under några år, tills en dag när jag stod i ett vägskäl i livet…

Jag jobbade som ekonom, i och för sig trivdes jag – men barnen och deras aktiviteter började ta för mycket tid och pengar, så någonstans var jag tvungen att göra en förändring. I bakhuvud kom jag ihåg vännens ord, att om man vill kan man förändra sitt liv med Forever som verktyg. Sagt och gjort, jag började aktivt jobba med produkterna och företaget!

Så från den 1 januari 2011 började jag följa det enkla system som finns att jobba efter, och sista maj det året nådde jag positionen Manager i marknadsplanen. Månaden efter sa jag upp mig från min anställning, och har sedan dess inte haft något annat jobb än med detta fantastiska företag och dess produkter 😊 Ett val som har varit guld värt för oss!

Nu säger jag inte att man måste säga upp sig från sin anställning, men för mig och min familj passade det bäst eftersom jag då kunde stötta och skjutsa barn (och hästar) till 100%. Idag har det dessutom tillkommit barnbarn i familjen, så ett fritt arbete är ytterligare en gång en tillgång i tillvaron!

Vad skulle du göra om det visade sig att din hobby/extra inkomst visade sig inbringa mer i plånboken än ditt ordinarie jobb? Många stannar kvar på sina ordinarie arbeten och använder sidoinkomsten som en guldkant i vardagen, vad skulle du göra?